Cégbemutató

Cégünk 2012 novemberében kezdte meg tevékenységét Ábrahám János ügyvezető irányításával.

 

  • Két helyszínen várjuk kedves vásárlóinkat, új üzletünk Győrben a Hunyadi utcában, a Leier City Center főépületében van, ahol vendégeink közel 80 m2-es bemutatóteremben tekinthetik és vásárolhatják meg az Apple újdonságait. A készülékek mellett hasznos kiegészítők széles választékát kínáljuk, neves gyártóktól. Újdonság, hogy használt és új termékekre helyben köthetnek biztosítást, melyek szinte teljes körű védelmet biztosítanak törésre, ázásra, lopásra. Az épület belső udvarában 20 perces ingyenes parkolási lehetőségük nyílik a hozzánk látogatóknak.

 

  • Garanciális és garancián túli szervizünk, már szintén a Hunyadi 14.-ben működik. Itt foglalkozunk a használt Apple termékek értékesítésével, illetve ide várjuk azokat az ügyfeleinket is akik védőfóliázás, szoftver karbantartás vagy egyéb technikai segítségkérés céljából keresnek fel bennünket.

 

  • Cégünk a nagyhírű Apple elveit és filozófiáját követve próbál minden kedves vásárlót hozzásegíteni ahhoz, hogy elégedetten és igényeit kielégítve távozhasson a vásárlást követően. Szívesen fogadjuk azon társainkat, akik tanácstalanul állnak különböző problémákkal szemben és kézségesen segítjük át őket ezeken az akadályokon. Eltökélt célunk, hogy ne csak vásárlókat szerezzünk, hanem az Apple híveire jellemző közösség alakuljon ki városunkban, ahol a tagok egymásnak is szívesen segítenek. Szándékunkban áll árukészletünket folyamatosan bővíteni, hogy mindenki igényinek megfelelően készletről válogathasson.Áraink teljes mértékben megegyeznek, sőt néha kedvezőbbek mint az Apple Store és a Budapesti Prémium üzletek árai, így nem kell plusz kiadásra számítani. 

Amennyiben filozófiánk és üzletünk felkeltette érdeklődését, szívesen látjuk vásárlóink között.