iPhone SE 2 és iPhone 8 képek?

Szinte napról-napra jönnek új pletykák az új készülékekkel kapcsolatban, azonban most végre egy iPhone SE 2-vel kapcsolatos kép is megjelent a világhálón.

 
Az iPhone SE az egyik kedvenc készülékem, mivel kifejezettem szerettem korábban az iPhone 5 és 5s formavilágát, és a készüléket is. Az elmúlt napokban előkerült a fenti kép a SlashLeaks-től, amin egy teljesen új hátlapot láthatunk. A képek kapcsán több eshetőség is felmerült, egyesek szerint ez lesz az iPhone SE 2, mások szerint pedig épp hogy a 7s hátlapja. A papíron látható az Ion-X felirat is, ami a kijelző üvegére utal. Az Ion-X jelenleg az Apple Watch Sport órában található meg, és elvileg strapabíróbb, mint a jelenlegi iPhone üvegek (bár én sajnos nem ezt vettem észre, de ez csak személyes tapasztalat).
 
 
Ennyi lenne az iPhone SE 2 pletyka, időközben pedig kikerült egy szép 3D-s render videó és néhány kép az iPhone 8-ról, ezt is érdemes megnézni.
 
Az elmúlt hetekben olyan képek szivárogtak ki az iPhone 8-ról, amin nem látszik a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, így azt kell mondjam, hogy jelenleg fogalmunk sincs, hogy az hova fog kerülni. Én csak reménykedek, hogy az Apple nem ad ki egy olyan készüléket, aminek a hátulján van az ujjlenyomat-olvasó.