WWDC: kevesebb mint egy hónap az Apple éves fejlesztői konferenciájáig

Az Apple tegnap kiküldte a sajtómeghívókat a 2017-es WWDC-re. A fejlesztői konferencia első napján hagyományosan sor kerül egy nyitó prezentációra, mely során bemutatják az újdonságokat.

Az idei konferencián elsősorban új iOS, macOS, tvOS és watchOS verziókra számítunk, de reméljük, egy-két új hardvert is bejelentenek majd, például egy vadiúj iMac-et vagy egy Siri okoshangszórót, amiről már egy ideje pletykálnak.

Ahogy azt már februárban bejelentették, az idei konferenciát június 5-9-ig tartják a kaliforniai San Joséban. 2002 óta ez lesz az első alkalom, hogy WWDC nem San Francisco-ban kerül megrendezésre.

Az 1599 dolláros jegyeket március végén sorsolták ki a részt venni vágyók között, áprilisban pedig az ösztöndíj nyertesei is megkapták ingyen jegyüket.

Az Apple körülbelül 5000 fejlesztőt lát majd vendégül a konferencián, ahol Apple mérnökök százai válaszolnak a kérdésekre és tartanak előadásokat az alkalmazásfejlesztők számára. Azok a fejlesztők, akik nem tudnak részt venni, figyelemmel kísérhetik ezeket a WWDC 2017 honlapján, illetve a WWDC alkalmazáson keresztül, ami iPhone-ra, iPad-re és Apple TV-re is letölthető, de természetesen mi is élőben közvetítjük Twitteren.

forrás: www.beszeljukmac.com